20 квітня 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася ХVІI Міжнародна наукова конференція студентів та аспірантів «Молодь і поступ біології». У зв’язку із карантинним режимом, захід вже вдруге відбувся у  дистанційному форматі за допомогою програмного забезпечення «Zoom».

Організували науковий форум біологічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, інститут біології та наук про землю Поморської академії в Слупську (Польща) та Українське товариство фізіологів рослин.

Робота конференції передбачала засідання одинадцяти секцій. Понад 200 дослідників з різних навчальних закладів України та Польщі надіслали свої напрацювання у сфері біофізики, фізіології людини і тварин, біомедицини, біохімії, молекулярної та клітинної біології, мікробіології, вірусології та імунології, ботаніки та інтродукції рослин, зоології, генетики та біотехнології, екології, фізіології рослин та освіти у біології та екології.

Конференція відбулася за підтримки Львівського конференц-бюро Львівської міської ради в рамках проекту “Пакет підтримки розвитку конференц-індустрії у м. Львові.