Осінній сезон масштабних форумів та конференцій стартував. Ось лише декілька з них, які привернули особливу увагу.

В останні вихідні літа повернувся Львівський Медіа форум. 64 події в межах форуму  зібрали понад 200 іноземних та українських спікерів з 14 країн світу — журналістів, медіа експертів, комунікаційників та діджитал-фахівців, які поділились своїм досвідом з майже тисячею учасників форуму.

4-5 вересня голосно прогримів у Львові найбільший форум з питань молодіжної політики «Молодвіж». Територію заходу відвідало понад 3000 людей. Було залучено більше 60-ти спікерів, серед яких – артисти, блогери, професіонали вузьких сфер і засновники класних проєктів. Програма була поділена на 5 тематичних блоків, допомогла молоді виразити себе у всіх сферах суспільного життя.

15 вересня стартував в Lem Station відбулося урочисте відкриття 28 BookForum – головного культурного фестивалю країни. Цьогорічний фестиваль – це понад 160 подій, панельних дискусій і традиційна Ніч Поезії та музики non-stop, запрошені гості з усієї України, а також ЄС, США, Південної Америки та Африки.

А вже сьогодні 16 вересня 2021 року на «Арені Львів» пройде ювілейний XX Міжнародний економічний форум. У ньому бере участь політична еліта України, дипломатичний корпус в Україні, український бізнес і провідні міжнародні компанії, представники торгових місій з більш ніж 20 країн світу.

19 вересня до Львова зїдуться всі науковці України на Першу Всеукраїнську конференцію наукових дослідників, де у 5 ти секціях розглядатимуть актуальні проблеми наукової сфери.

23 вересня до Львова повертається в режимі офлайн Львівський Екофорум. 10 спікерів з 20 країн та дві локації. Головними темами Форуму стануть: водна стратегія України; стратегія розвитку систем питного водопостачання та централізованого водовідведення; реалізація інвестиційних проектів водного сектору для досягнення найвищих екологічних показників. 

7-9 жовтня, після року онлайн, до Львова у новому форматі  повертається IT Arena 2021. Подія відбуватиметься як онлайн, так і офлайн. На конференції очікують 4076 учасників, 88 спікерів, 100 + стартапів, 75 + годин контенту. приємним сюрпризом буде участь Мей Маск. 

І це лише початок. Перегляньте календар конференц-подій у Львові на сайті Львівського конференц-бюро за цим посиланням.

Ми слідкуємо за конференц-подіями міста. Раді з вами ділитися актуальною інформацією. Щось пропустили. Підкажіть нам 🙂 Внесемо в календарик.