Команда Львівського конференц-бюро зустрілася з екпертом MICE-індустрії доктором Робом Девідсоном, що завітав цих сонячних осінніх днів до Львова.

Роб Девідсон – справжня MICE-зірка. У 2016 році він отримав нагороду «Кращий доповідач конференції» на церемонії Global Event Awards в Софії. У 2019 році отримав Почесну нагороду за вплив на конференції ATLAS з ділового туризму в Фінляндії в знак визнання його внеску в сукупність знань в галузі MICE.

Цими днями він виступав на «Global MICE Congress» у Києві. Опісля вкотре відвідав Львів та зустрівся з командою бюро. За горнятком кави та львівськими смаколиками поговорили про тренди конференц-індустрії, про те, як галузь в різних країнах справляється з викликами COVID-19, про втому від ZOOM-зустрічей,і як світ повертатиметься до живих подій. Розповіли доктору Девідсону про Львів і роботу бюро під час пандемії, про запровадження Пакету підтримки для національних конференцій, що відбуваються у Львові, про ініціативу з офлайн студіями для гібридних подій, про співпрацю з національними асоціаціями.  

Вже запланували спільні події, де були б раді бачити спікером Роба Девідсона, адже завжди готові переймати його величезний досвід у конференц-індустрії. У 2019 році доктор Девідсон вже виступав у Львові на туристичному форумі «Перемагай з левом». Хочемо повторити цей змістовний та цікавий виступ знову. Сподіваємося, що вже дуже скоро.