7-8 жовтня у Києві відбувся MMP FORUM для професіоналів MICE-індустрії. Організатор заходу – компанія BTL Ukraine, що надає послуги у сфері MICE та PCO більше 12 років.  Основною метою форуму була промоція України для проведення міжнародних бізнес-подій та розвитку туризму. У форумі взяли участь більше 100 учасників зі всього світу, а саме з Казахстану, Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Швеції, Данії, Франції, Італії, Фінляндії, Норвегії, ОАЕ і багатьох інших країн.

Команда Львівського конференц-бюро презентувала Львів на B2B-зустрічах у Києві. Зустрілася з 18-ма представниками MICE-індустрії, розповіла про туристичний та конференц-потенціал Львова.

Продовженням форуму став FAM-тур  до Львова. 15 експертів туристичної сфери з Польщі, Литви, Бахрейну та Німеччини приїхали оглянути конференц-локації міста: готельні, академічні, унікальні для проведення конференцій, інсентивів, корпоративів. 

Вони відвідали музеї, спробувала локальні смаколики, ближче познайомилася з усіма туристичними продуктами міста. Встигли побувати на церемонії закриття IT Arena, що цьогоріч відбулася в Оперному театрі, на фестивалі Кави, книжок та вінілу на території Festrepublic.