Відокремлений підрозділ ВМГО «АЙСЕК в Україні» у місті Львів провів щорічну подію – YouthSpeak Forum. Протягом 14-15 жовтня у Львові тривав форум для активної молоді. Подія відбувається за підтримки Управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації та Львівського конференц-бюро.

Цьогоріч організатори вирішили провести дводенну подію, аби залучити більше молодих людей з Львівської області та мати можливість висвітлити чимало актуальних тем, які допоможуть молоді розібратися у хвилюючих питаннях, порефлексувати, а також поспілкуватися з представниками компаній та громадських організацій. Організатори впевнені, що формат і тема події сподобалися аудиторії, тим більше у час тотальної невизначеності. Тому організатори форуму доклади усіх зусиль, аби задовільнити навіть найвибагливішого учасника.

Форум відбувався за сталою структурою і складався з трьох основних частин:

1) EMPOWER – мотиваційні виступи від потужних спікерів, які своїм прикладом покажуть, що зміни та стрімка кар’єра в Україні можливі.

2) ENGAGE – частина Engage складається з воркшопів, націлених на розвиток практичних навичок та теоретичних знань, як будувати стосунки з людьми та реалізовувати проєкти.

3) COMMIT – завершальна частина націлена на представлення можливостей для молоді в компаніях, які роблять прямий внесок в КСВ в Україні.

На події усі учасники змогли поспілкуватися з представниками громадського, державного та бізнес секторів і поставити питання, які цікавили їх найбільше, спитати поради або ж подискутувати на різну тематику. Молодь почула нову для себе інформацію, а запрошені гості почерпнули свіжих ідей від делегатів форуму.

Команда організаторів рада, що усі сміливі ідеї вдалося втілити у реальність. Над цим проєктом працювали майже півроку. І протягом цих двох днів головною метою було ознайомити молодь з усіма темами, що підготували спікери і партнери, а також щоб учасники познайомилися з великою кількістю нових людей, поспілкувалися з однодумцями і розширили горизонти своїх можливостей та нетворку.

Форум відбувся за підтримки Львівського конференц-бюро та дофінансовується в рамках програми «Пакет підтримки розвитку конференц-індустрії у м. Львові».