11-13 травня у Києві відбулася 26-та міжнародній туристична виставка UITT: «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм». Вперше за карантин представники міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів,  туристичних операторів і турагентств, держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа зібралися на живо для представлення своїх дестинацій, презентації актуальних туристичних новинок літнього сезону. 

Директор Львівського конференц-бюро Андрій Павлів взяв участь в панельній дискусії  «Майбутнє МІСЕ індустрії», яку організувала Національна туристична організація України. Спільно з колегами обговорювали, тренди MICE, покращення інфраструктури для конференц-подій, державну політику в промоції України на міжнародній арені як платформи для проведення міжнародних ділових заходів.

Під час виставки 150 учасників презентували свої стенди. Серед них  – провідні туроператори, готелі, національні та регіональні туристичні організації та агентства, міністерства, турадміністрації, профільні асоціації з 14 країн світу: Албанії, Аргентини, Болгарії, В’єтнаму, Грузії, Домініканської Республіки, Єгипту, Іспанії, Литви, Польщі, Туреччини, України, Хорватії, Чорногорії, та  13 міст і областей України в експозиції Ukrainian Hospitality Days.