Виконуюча обов’язків директора Львівського конференц-бюро Софія Каїнська увійшла до рейтингу лідерів MICE-індустрії, що задають тренди в усьому світі.  

Нещодавно міжнародне видання Meetings Today опублікувало перелік 20 осіб, які своїми рішеннями, вчинками, позицією, інноваціями вразили колег з індустрії та задали нові тенденції у світі ділових подій. 

Софію відзначили за активну позицію серед представників MICE-галузі, за протидію російському вторгненню в Україні на професійному рівні. 

Колеги зазначили, що захоплюються тим, як Софія розгорнула інформаційну та дипломатичну підтримку на користь України, організувала спільно з польськими друзями онлайн-марафон “GMID United for Ukraine”, збір коштів на дві ініціативи: стипендії для студентів, що вивчають діловий туризм в Польщі спільно з MPI Foundation і Кшистофом Целюхом та підтримка збору для військових від Пласту. 

Meetings Today – це  інформаційний ресурс для професійних організаторів подій, який публікує останні новини, аналітику індустрії гостинності, а також надає освітні можливості. Щороку видання публікує рейтинг “Meetings Trendsetters”, в якому відзначає кращих професіоналів MICE-індустрії, які задають тренди.