Команда бюро взяла участь серії MICE-подій CONVENTA WEEK, які традиційно пройшли у Словенії. Тиждень CONVENTA складався з міжнародної виставки Conventa Trade Show, конференції Conventa Crossover та конкурс Conventa Best Event Award.

Протягом всіх подій розповідали про війну в Україні, про те, як українські MICE-експерти трансформували свою діяльність, як в умовах воєнного стану продовжують відбуватися конференції та форуми. Також презентували Львів та його конференц-можливості. 

За три дні виставки провели близько 30 бізнес зустрічей, на яких показували можливості Львова для проведення міжнародних конгресів, корпоративних подій. Розказували, як змінилося місто, які сфери зараз в пріоритеті. Мова йшла про медицину, роботу волонтерів, відновлення економіки, збереження архітектури, енергетичну безпеку, відновлення туризму. Презентували проект реабілітаційного центру “Unbroken”. 

Маємо велику підтримку професійних організаторів подій, які готові після перемоги України проводити свої події у Львові. Вони наголошують, що Україна та Львів є привабливими дестинаціями для їхніх клієнтів. Люди захоплюються сміливістю українців, співпереживають і хочуть відчути дух свободи. Як тільки будуть безпечні умови, вони відвідують Україну. Львів стане їх першою зупинкою.  

Під час виставки команда бюро також взяла участь у Future Leaders Forum, основними темами якого були питання стійкого підходу до проведення подій. Команда, в які був представлений Львів, здобула перемогу, запропонувавши найкращі екологічні ініціативи для організації заходів. 

Виступили також на міжнародній конференцій у сфері маркетингу та організації заходів CONVENTA CROSSOVER, де розповідали про роль діалогу в умовах ведення війни, на прикладі роботи конференц-галузі Львова. 

Гарні новини із інформаційного фронту. Вдалося домовитися з MICE-виданнями про інформаційну підтримку Львова як конференц-дестинації. Вже готуємо матеріали для публікації у іспанськихта нідерландських блогах. Перший матеріал-згадку опублікувала Маріска Кастелло – підприємець, авторка мандірвного блогу, цировий кочівник. Плануємо ще серію-публікацій про Львів та конференції у місті. 

Цьогорічна виставка Conventa Trade Show зробила акцент на екологічний підхід у плануванні події, презентувавши практику “5R”: Rethink.Reduce.Reuse.Recycle.Refuse. У співпраці з консалтинговою компанією “Climate Partner” організатори вимірювали вуглецевий слід. З першого дня заходу нагадали учасниками  про екологічний транспорт, сортування сміття, поводження з органічними відходами. 

Загалом у виставці взяли участь 92 надавачів послуг та 146 представників бізнесу у сфері організації подій: починаючи від професійних івент-агентств, готельних груп, конгресових локацій та закінчуючи технічними підрядниками.

У конкурс Conventa Best Event Award серед переможців був концерт, який організовували на підтримку України в Швеції. 

Неймовірна подяка Gorazd Cad та Natalija Bah Cad за підтримку України, Львова та Львівського конференц-бюро.