Команда бюро взяла участь у  Convening EMEA – щорічному навчальному з’їзді для експертів корпоративного сектору та міжнародних асоціацій. Говорили про Львів, підтримку конференц-індустрії, налагоджували контакти з міжнародними організаціями,а також навчалися. 

Цьогоріч організатори події – Професійна асоціація з управління конференціями PCMA – Professional Convention Management Association, звернули увагу на три важливі речі в MICE-індустрії:

  • Перша – це питання майбутнього розвитку. Спікери-футуристи розповідали, як бачать через 10 років бізнес-туризм, як зміни в світі вплинуть на подорожі. Спойлер. Не все так погано. У вирі війни, економічної нестабільності, природних катаклізмів людство все ж має шанс мати світле щасливе майбутнє. Але треба бути сміливим, щоб діяти вже зараз. 
  • Друге – інновації, які варто запровадити. Тут говорили про стійкість розвитку, про зміну поведінки аудиторії, про її смаки, про залученість до справи, про діджиталізацію. 
  • Третє – про планування, про те, як складати бюджети з урахуванням ризиків, про інструменти вимірювання показників.

ЦІкавою була панель “Некомфортні запитання”. В ній учасники з масками на обличчі слухали про ті виклики, що зараз переживають всі працівники MICE-Індустрії. Піднімали питання ментального здоров’я, питання рівності у зарплатах чоловіків та жінок, гендерної репрезентації у командах, питання різноманітності соціальних статусів, інклюзивності різних верств населення. 

Також був важливий соціальний воркшоп, де учасники складали протезну-руку для компанії, що займається протезуванням для дітей та дорослих з В’єтнаму, Індії, Уганди, Камбоджі, які втратили свої кінцівки внаслідок конфліктів, нещасних випадків тощо.