Міжнародна Львівська Стем конференція відбулася 9 квітня онлайн. За один день на ній виступили більше 20 спікерів із 6 країн, а саме Польщі, Ізраїлю, Литви, Словаччини. Албанії та, звісно, України. Це перша конференція, яка відбулася в рамках Пакету Підтримки від Львівського конференц-бюро. 
На конференції понад 100 освітян, керівників компаній та проєктів, вчителів, експертів з різних галузей, викладачів, тренерів та амбасадорів освітніх програм з України і з-за кордону презентували свої напрацювання у сфері STEAM-освіти, взяли участь у панельній дискусії, де говорили про інноваційні підходи до навчання у сфері STEAM-освіти.

Конференція стала інтерактивним освітнім майданчиком для вчителів та всіх, хто цікавиться інновація в освіті. Разом зі спікерами вони обговорили головні напрямки STEAM-освіти, а саме: S – science (наука); T- technology (технології); E – engineering (інженерія); A – art (мистецтво); M- mathematics (математика).

Через карантинні обмеження захід перенесли з простору інноваційної освіти Lviv Open Lab в онлайн-простір, але, за словами організаторів, це лише дозволило запросити на конференцію більшу кількість учасників.

Захід відбувся за підтримки Львівського конференц-бюро в рамках програми «Пакет підтримки».

Довідка

STEAM – це не просто технічна освіта, це значно ширше поняття, що об’єднує у собі креативність та технічні знання. Мета STEAM-освіти – підготувати фахівців, що мають знання у багатьох галузях науки і фокусуються на вирішені проблеми, а не на вивченні сухої теорії.

Комунальна установа львівський міський молодіжний центр Lviv Open Lab – це простір інноваційної освіти на Сихові, частина мережі молодіжних просторів ТВОРИ!. Основною метою простору є популяризація науки і технологій серед дітей та молоді.