Андрій Павлів – директор Львівського конференц-бюро взяв участь в онлайн-конференції «Розвиток ділового туризму та MICE завдяки внутрішнім подіям», організованою Державним агентством розвитку туризму (ДАРТ).

Учасники заходу, серед яких представники туристичної та конференц-індустрії з Києва, Львова, обговорили перспективи розвитку MICE та ділового туризму в Україні, роль держави у цьому процесі та цільові ринки, з якими необхідно працювати.

Андрій Павлів поділився досвідом Львова щодо залучення міжнародних конференц-подій до карантину та під час. Розповів, які проекти реалізує сьогодні бюро, як в умовах пандемії команда зосередила увагу на національний ринок,  як підтримують та допомагають індустрії під час пандемії.

У 2021 році Львівське конференц-бюро реалізує Пакет підтримки національних та міжнародних конференцій, що відбудуться у ЛЬвові.  45 переможців конкурсу отримають дофінансування своїх заходів, спеціальні пропозиції від локального бізнесу та професійну підтримку бюро. 

Більше про Програму Пакету підтримку та переможців читайте тут.

У 2020 році команда бюро ініціювала безкоштовну офлайн студію з базовим технічним обладнанням  для проведення онлайн-конференцій, якою скористалися більше 30 організаторів подій. В цьому році вдалося розширити пропозиції безкоштовних локацій, технічних партнерів. Переглянути за посиланням.

За час карантину бюро оновило сайт, де організатори подій можуть знайти базу конференц-локацій, готелів, ресторанів, офлайн-студій, сервіс-провейдерів у Львові. Детально на сайті.

Пандемія не зупинила Програму Почесних Амбасадорів. У 2020 році було обрано нових 9 Амбасадорів, з якими вже ведеться роботу щодо залучення, проведення національних, локальних, міжнародних заходів. Подати рекомендацію кандидати на звання Амбасадора вже можна на сайті програми.