Директор Львівського конференц-бюро Андрій Павлів взяв участь у навчальному саміті керівників ділових подій та професіоналів конференц-індустрії Convening EMEA, організованою Професійною асоціацією з управління конференціями (PCMA- Professional Convention Management Association.

PCMA є найбільшою у світі мережею фахівців зі стратегії проведення ділових заходів (8400 професійних учасників, 17 відділень у 40 країнах), яка надає якісну профільну освіту на рівні керівників, створює спільноту для співпраці та взаємодії в регіоні Європи, Близького Сходу і Африки.

Convening EMEA від PCMA цьогоріч відбувалася у Лозанні (Швейцарія) з 17 по 19 жовтня. Подія об’єднала близько 250 експертів, починаючи від організацій, що займаються менеджментом територій, асоціацій, професійних організаторів конференцій до конвеншн центрів, готелів представників корпорацій.

Протягом трьох днів заходу відбулося 29 навчальних сесій, тренінгів, виступів, основний акцент яких спрямовується на соціально-економічний прогрес, професійний та особистісний розвиток, зростання бізнесу та організаційний успіх. Учасники саміту шукали форми відновлення зв’язку зі своїми діловими партнерами, вивчали нові ідеї щодо повернення бізнесу, враховуючи наслідки пандемії. 

Крім основних пунктів програми, була можливість проводити B2B зустрічі з представниками індустрії. 

Важливою була презентація Стратегічного альянсу національних конференц-бюро Європи, в якій говорили про ціль та роль конференц-бюро у найближчому майбутньому. 

Загалом це один з перших “живих” заходів для представників конференц-індустрії на теренах Європи, який зібрав таку кількість осіб в період пандемії. Особлива увага організаторів приділялася питанням безпеки, усі учасники зобов’язані були мати COVID-сертифікати або діючий ПЛР-тести. Після майже дворічної перерви, лідери ринку не втомлювалися повторювати, як добре було зустрітися вживу.