25 листопада 2021 р. розпочнеться вже традиційний 10й Міжнародний молодіжний науковий форум «Litteris et Artibus» у Львівській політехніці. Цьогоріч захід відбудеться повністю онлайн у зв’язку з карантинними обмеженнями. Проте, усі засідання будуть транслюватися онлайн на Facebook та YouTube.

Програма форуму доступна онлайн. Форум розпочнеться з пленарного засідання о 10:00, перша частина яку буде присвячена інноваційним підходам та найкращими європейським практикам щодо роботи з дослідницькими даними у форматі FAIR. Також будуть обговорені проблеми цифрової безпеки, штучного інтелекту та екології.

Також відбудеться презентація робочої версії Національного плану щодо відкритої науки (25 листопада, початок о 14:00) та сесію проєкту «Open research Europe» (26 листопада, початок об 11:00).

Форум відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України, Львівської міської ради та Львівського конференц-бюро в рамках Пакету підтримки наукових конференцій, а також компаній Unicheck та GlobalLogic.