Які нові конференц-зали з’являться у Львові у 2022 році? Де можна буде провести велику конференцію, виставку чи корпоративний захід? Команда Львівського конференц-бюро підготувала підбірку нових конференц-локацій Львова, що зовсім скоро відкриють свої двері для відвідувачів. Дякуємо партнерам за надану інформацію. 

Відкриває список сучасний креативний простір, розташований на місці колишніх цехів заводу автонавантажувачів  – KIVSH

Проект знаходиться на етапі ревіталізації. Промислову територію перетворюють в мультифункціональний простір, де можна працювати, навчатися, відпочивати, творити, займатися спортом, смакувати та просто насолоджуватися життям. KIVSH об’єднує інноваційні команди креативного кластера, для яких є кілька видів робочих просторів, зокрема коворкінг. 

Зачекалися на відкриття ще однієї ревіталізованої будівлі – колишньої фабрики повидла- Jam Factory Art Center.

У центрі сучасного мистецтва на Підзамчі спроектовано декілька виставкових кімнат, театр, внутрішній дворик, кафе та інші громадські приміщення. Виставковий простір матиме рухомі стіни. У блоці для театральних та музичних виступів передбачили репетиційні зали та повністю оснащені гримерки, приміщення для зберігання техніки та елементів сценографії. Візія мистецького центру – сформувати платформу міжнародної професійної співпраці, творення сучасного мистецтва та культури, інноваційних і міждисциплінарних мистецьких та освітніх програм.

Цьогоріч очікують відкриття першої частини реновації колишнього трамвайного депоLEM Station.

Соціальний хаб креативності й інновацій у Львові допоможе створити можливості для місцевого бізнесу, художників, підприємців та інших представників креативних галузей реалізувати свій творчий потенціал, заводити нові знайомства та втілювати свої ідеї. Інфраструктура включає зону для заходів, коворкінг, фудкорт, відкриті тераси, майстерні, амфітеатр тощо. На території вже відбувається чимало подій, в  тому числі конференції, саміти та фестивалі.

Цікава бізнес-локація з конференц-можливостями відкривається неподалік центру – LvivTech.City

Інноваційний парк базується напринципі «Живи—працюй—вчися—відпочивай». На території колишньої промзони збудовано  більше 42 000 квадратних метрів офісних приміщень класу А, коворкінгів, наукових лабораторій та конференц-центр. Сучасний конференц центр, обладнаний за європейськими стандартами: до 390 учасників у залах ABC та у банкетному тимчасовому тенті, який можна встановлювати з західної сторони будівлі для проведення виставок та банкетів.

Завершується реконструкція колишнього Палацу ігрових видів спорту «Україна», що перейменували в LEOLAND

Спортивно-розважальний комплекс площею 33 000 квадратних метрів включає приміщення для проведення масових заходів: спортивних змагань, ділових конференцій, урочистих святкувань. Локація має стильний інтер’єр, гнучке розміщення меблів для супроводження будь-якого формату. А також обладнане сучасною світловою і звуковою технікою. Консьєрж-сервіс і фуд-холл допоможуть організаторам будь-якої події сфокусуватися на програмі і не переживати за організацію простору події.

Нові можливості у 2022 році пропонує територія !FESTrepublic.

Цьогоріч запускається новий корпус, який обладнали для проведення концертів, вечірок, конференцій, фестивалів. Загальна площа 1400 квадратних метрів. Простір модерний та функціональний. Його вже випробували під час молодіжного форуму «Молодвіж” та фестивалів: «Coffee, Books & Vintage Festival №1», «Craft Beer & Vinyl Music Festiva»l.

Завершує нашу підбірку мультифункціональний комплекс поблизу Львова – Emily Resort.

Сучасний п’ятизірковий готельний комплекс на 166 комфортних номерів з унікальним SPA-центром, розташований неподалік Львова у місті Винники.  Комплекс має надсучасний зал для проведення подій масштабом до 200 гостей. До послуг гостей – 4 інноваційні екрани, повний звуковий та світловий сетап, меблювання та декор як фойє, так і самого залу, а також вишуканий кейтеринг від локації. На території також є багатофункціональний зал, що відповідає стандартам світової івент-індустрії. На 1500 м2 площі розмістилося все, що потрібно для найкрутіших заходів. Сцена, на якій зможуть виступати світові артисти, достатня кількість гримерних кімнат, професійне світло та звук, усі можливі варіанти розміщення гостей, а ще бар, кейтеринг, кімната для куріння, інтерактивна відео-стіна у залі та великі панорамні вікна з режимом повного затемнення.

Більше конференц-локацій Львова у розділі  «Запланувати подію».