Сьогодні весь світ святкує Міжнародний день ділової гостинності. Щороку Львівське конференц-бюро приєднується до нашої міжнародної спільноти та організовує святкування для наших партнерів, щоб підкреслити важливість галузі для міжнародної економіки. За останні 2 роки пандемія змінила наші традиції. Ми перейшли в онлайн, святкували через екрани комп’ютерів. 

У 2022 році наша команда сподівалася зібрати партнерів наживо і спланувати відновлення індустрії. Але Росія змінила всі наші плани. Замість того, щоб підтримувати конференц-інудустрію Львова, ми стали волонтерами. Зараз ми приймаємо внутрішньо переміщених осіб, готуємо їжу, збираємо гуманітарну допомогу від усіх можливих організацій, жертвуємо на армію, допомагаємо міжнародним журналістам, щомиті говоримо про війну, щоб поширювати правдиву інформацію серед наших міжнародних партнерів.

2 роки тому ми носили сукні, танцювали, насолоджувалися смачною їжею, говорили на галузеві теми, планували, ми чудово проводили час. Сьогодні ми переодяглись у зручний одяг, щоб бігти, коли чуємо сигнал тревоги.

Зараз у нас немає можливості святкувати з партнерами GMID – 2022. Але ми хочемо об’єднати всіх наших друзів з усього світу в нашому онлайн-марафоні «GMID-2022. United for Ukraine», який відбудеться 19 квітня о 16.00 на нашій сторінці у Facebook.

Ми хочемо пояснити усім нашим партнерам, що сьогодні відбувається у Львові, як наша конференц-індустрія міста живе під час війни. Ми хочемо розповісти, як професійні організатори подій стали волонтерами, які щодня зустрічають тисячі людей на залізничному вокзалі, як вони свої професійні вміння застосували для організації логістики та роботи з людьми, що прибувають до Львова з міст, де ведуться бойові дії.

Ми хочемо показати, як зараз конференц-зали перетворилися на притулки для внутрішньо переміщених осіб. Ми хочемо поділитися, як наші кейтерингові компанії щодня безкоштовно годують тисячі людей.

Також ми хочемо подякувати нашим міжнародним партнерам за те, що ви висловили свою позицію, що підтримують Україну. Ми бачимо кожне звернення, ми цінуємо кожне повідомлення, ми дякуємо кожному з вас за кожен фінансовий внесок на підтримку українців. Ми відчуваємо вашу підтримку. Прекрасно бачити, як наша галузь може допомогти у важкі часи. Ми знаємо, що нелегко приймати рішення щодо членства росії у міжнародних організаціяї та припинити бізнес з росією. Але ми знаємо, що ви розумієте, що життя людей цінніше.

Заохочуємо приєднуватися до нашого онлайн-марафону «GMID-2022. United for Ukraine»,  що відбудеться 19 квітня о 16.00 на нашій сторінці у Facebook. Підтримайте  Україну, підтримайте Львів!

Разом з партнерами з Польщі ми поговоримо про Львів та підтримку його конференц-можливостей, обговоримо, як події можуть принести мир, покажемо, як Львів виглядає сьогодні, як наша галузь трансформувалася під час війни.

Найближчим часом надамо більше деталей. Будь ласка, збережіть дату у своєму календарі. Знайдіть час, щоб послухати наші історії.  #StandwithUkraine