Софія Каїнська – в.о. директора Львівського конференц-бюро взяла участь у Світовому освітньому конгресі професіоналів івент-індустрії у Сан-Франциско, який організовує найбільша асоціація індустрії зустрічей та подій – Meeting Professionals International – MPI. На велику професійну американську аудиторію MICE-експертів (2000 відвідувачів) розповіла про війну в Україні, про те, як допомогти українцям. 


Участь у конгресі стала унікальною можливістю познайомити заокеанських колег з конференційним Львовом, налагодити непересічні контакти та запросити американські компанії проводити свої заходи в Україні, у Львові.
World Education Congress – це також 4 дні шалених навчальних сесій, воркшопів, профільних курсів, сертифікованих програм, освітніх лабораторій. Це нові знання та компетенції, які потрібні для розвитку конференц-індустрії Львова.
Теплий прийом міжнародних колег вкотре нагадав про велику підтримку України, про бажання допомогти, про віру в перемогу України, в її майбутнє. І головне – про нові конференц-подій після перемоги!

Цьогорічна подія мала дві особливості. MPI святкували свій ювілей – 50 років на ринку, а тому весь досвід організації подій, нестандартні підходи втілила на самому конгресі. Після перерви через пандемію, організатори вирішили змінити чимало звичних форматів, перевернути програму з ніг на голову. Менше виступів спікерів і більше взаємодії учасників один з одним.
Світ змінився після ковіду, змінилися події, змінили учасники. Є нові виклики. І потрібно швидше на них реагувати. Під час конгресу шукали рішення, як дизайнувати відповідні сучасним потребам івенти, як залучати делегатів бути активними. Особлива увага на технології, на віртуальну реальність, на персоналізований досвід, на індивідуальні розмови, на маленькі групи, на практичні заняття. Саме ці чинники допомогли учасникам конгресу здобути потрібні знання та навички.