Команда Львівського конференц-бюро продовжує розповідати міжнародним партнерам про те, що відбувається в Україні, у Львові. Ми запустили серію інтерв’ю “Industry talks during the war” з міжнародними та українськими експертами виставкової індустрії. Ініціатива приурочена Міжнародному дню виставкової діяльності, що відзначається на початку червня.

Мета наших відео-розмов показати, як живе українська виставкова сфера під час війни, як зараз працють організатори виставок, як переформатувалися виставкові центри, які міжанродні конгрес центри стали місцем прихистку українців, які можливості для України відкриває участь у світових трейд-шоу, ярмарках. І важливо – як відновлювати галузь після війни.

Наше нове відео з Ленкою Жлєбковою – генеральним директором конгресового центру у Празі. 

Ми говорили про організацію Центру допомоги українським біженцям в одному з найбільших конгрес-холів Європи, про повне розуміння з боку партнерів, які повинні були провести заходи в цей час.

Це була гарна розмова про підтримку, співпрацю та виклики галузі. Ленка поділилася з нами, як Прага та Конгрес-центр повертаються до живих подій  після COVID-19, які великі конгреси очікують, які вимоги сьогодні до конференцій з боку клієнтів. Крім того, вона підказала Львову, що варто врахувати, якщо ми плануємо будувати конгрес-хол.