Команда Львівського конференц-бюро продовжує розповідати міжнародним партнерам про те, що відбувається в Україні, у Львові. Ми запустили серію інтерв’ю “Industry talks during the war” з міжнародними та українськими експертами виставкової індустрії. Ініціатива приурочена Міжнародному дню виставкової діяльності, що відзначається на початку червня.

Мета наших відео-розмов показати, як живе українська виставкова сфера під час війни, як зараз працють організатори виставок, як переформатувалися виставкові центри, які міжанродні конгрес центри стали місцем прихистку українців, які можливості для України відкриває участь у світових трейд-шоу, ярмарках. І важливо – як відновлювати галузь після війни.

Наше нове відео з Каріною Бауер – генеральним директором IMEX Group.

 

Команда Львівського конференц-бюро мала чудову нагоду поспілкуватися з Каріною та поговорити про важливі питання, які хвилюють багатьох івент-професіоналів не лише в Україні, а й у всьому світі.

Ми запитали Каріну, як, на її думку, світова спільнота MICE сприймає війну в Україні, як індустрія дає собі раду з викликами, що робити, щоб протистояти російському впливу та як міжнародні асоціації, організації можуть допомогти Україні.

Крім того, ми поговорили про IMEX після 2 років відсутності, що змінилося, які моменти запам’яталися найбільше та яке майбутнє у виставкового бізнесу.

Ми говорили про молодих івент-професіоналів, про Форум лідерів на IMEX. Чому IMEX Group вважає, що важливо підтримувати зв’язок з молодим поколінням. Каріна дала свою дорожню карту для молодих професіоналів: які заходи відвідувати, які журнали читати, до якої організації вступати. Це відео варто побачити.