У Львові пройшов перший україно-ізраїльський саміт «Фізична та психологічна реабілітація в Україні. Досвід Ізраїлю – UIRS 2023», присвячений обміну досвідом і передачі найкращих практик фізичної та психологічної реабілітації. У саміті взяли участь представники українського МОЗ, ізраїльські реабілітологи, а також Алон Шохам, координатор програми реабілітації українських військових в Ізраїлі. 

Україно-ізраїльський реабілітаційний саміт є платформою для розробки та імплементації комплексного плану фізичної та психологічної  реабілітації на основі багаторічного ізраїльського досвіду, а також для діалогу та обміну ідеями про формування післявоєнного майбутнього та відновлення України. Учасники події – представники державного сектору, інноваційні медичні центри, міжнародні фінансові інституції та благодійні фонди, лікарі, науковці, бізнесмени, а також технологічні компанії обох країн.

Ключові теми саміту: психологічна реабілітація на прикладі дієвих ізраїльських методик; досвід Ізраїлю у фізичній реабілітації; українські ініціативи та проєкти фізичної та психологічної реабілітації; бізнес-аспекти та міжнародна підтримка реабілітації в Україні. Передбачені експертні панельні дискусії, презентації технологічних проєктів, демонстраційні зони передових компаній тощо.