18-20 липня наша директорка Олена Павлюк взяла участь в щорічній міжнародній зустрічі MICE-професіоналів у Далласі (США). ЇЇ організовує одна з найбільших  світових організацій у сфері маркетингу дестинацій Destinations International. Мали чудову можливість розповісти міжнародній конференц-спільноті про те, як зараз живе Львів, як під час війни відбуваються конференц-події, як місто переформатовує свою роботу та як стає найбільшим реабілітаційним хабом всієї України. 

Подія орієнтована на середовище, яке працює у сфері конференц-індустрій Північної Америки та Європи. Там зібралися кращі представники конференц-індустрії, щоб обговорити виклики пост-ковідного часу для бізнес-подій, напрацювати нові фінансові стратегії виходу з кризи, дізнатися про тренди та обмінятися досвідом у проведенні конференц-подій з урахуванням стійкості та інклюзивності. 

Круто, що на такій великій міжнародній платформі, яка збирає більше 1500 учасників американського та канадського конференц-ринку, був представлений Львів, його конференц-можливості, його медичні проекти. Це відкрило ще більше можливостей  для співпраці на користь міста. 

Одна  з них – це візити канадських та американських експертів MICE-індустрії до Львова восени задля спільних проектів розвитку конференц-індустрії міста. Це також співпраця з міжнародними асоціаціями та їхніми членами, які готові ділитися експертизою та іншим ресурсами зі Львовом. 

Крім того, що брали участь презентаціях, круглих столах та навчальних сесіях, ще також спілкувалися з MICE-виданнями США, розповідали в інтерв’ю про Львів, актуальну інформацію щодо російської війни в Україні та про те, як міжнародна спільнота може допомогти, зокрема долучившись до проекту реабілітаційного центру “UNBROKEN”.