Львівське конференц-бюро у співпраці з Forbes  допомогло в організації благодійного форуму “Незалежні”, що відбувся у Львові 25 серпня. Зокрема команда бюро долучилась до підбору локації, пошуку партнерів та підрядників, а також надала інформаційну підтримку.

Форум мав на меті навчити представників бізнесу та державних структур правильного механізму реінтеграції ветеранів війни у мирне життя, оскільки кожен із нас коли-небудь працюватиме з ветеранам. Вони є носіями унікального досвіду та здатними до роботи в умовах стресу, тиску, небезпеки. Вони також є ефективними лідерами та вмотивованими послідовниками, котрі можуть стати надійними працівниками у будь-якій компанії. Відтак бізнес і держава повинні створити належні умови для реінтеграції наших захисників, ветеранів війни у звикле, мирне життя. 

Декілька інсайтів з події:

  1. Сьогодні українські ветерани – це носії унікального досвіду. Вони мають бути залучені в процес створення будь-якого продукту, простору, проекту тощо. 
  2. Суспільство не завжди вміє і знає, як комунікувати з ветеранами. Треба більше пояснювати бізнесменам, роботодавцям, як правильно спілкуватися з ветеранами. Перш за все робити акцент на мові-вдячності. 
  3. Після закінчення війни ветерани будуть окремою соціальною групою, дуже амбіційною.
  4. Справжнє покликання великих націй – це захищати тих, хто віддав свою силу та самого себе заради захисту країни.