Минулий тиждень команда Львівського конференц-бюро провела у компанії британського журналіста, засновника ділового видання про конференц-індустрію та спадок, який залишають по собі конференції “ICEBERG” Джеймса Летхема.

 Знімали репортаж про те, як Львів та конференц-індустрія міста проходить через війну, як відбуваються конференц-події у місті, який вони мають вплив на локальне середовище, який спадок по собі залишають. 

Особливу увагу пана Летхема привернула історія з форумом донорів у 2022 році, що став початком великого шляху створення реабілітаційного центру “UNBROKEN”. А також Міжнародний форум реабілітації, що пройшов у 2023 році. Форум зібрав неймовірну кількість експертів та благодійників, які разом долучилися до створення 7-ми поверхового реабілітаційного центру. Та мова не лише про кошти, як були залучені, а про експертизу та досвід міжнародних партнерів, які приїхали до Львова, щоб реалізовувати спільні проекти на користь громади. 

Візит Джеймса Летхема та зйомка фільму про Львів, конференції, реабілітаційний центр “UNBROKEN” спрямована на те, щоб запросити ще більше міжнародних асоціацій до Львова, щоб члени цих асоціацій долучалися до спільних проектів міста. А після перемоги України, щоб конгреси, форуми, конференції цих міжнародних асоціацій відбувалися саме у Львові. 

Своїм фільмом пан Летхем хоче показати міжнародним колегам, що життя у Львові, попри всі виклики війни, не зупинилося, що конференц-індустрія живе, що професійні організатори подій спільно з місцевою владою докладають усіх зусиль, щоб події відбувалися безпечно, що Львів потребує міжнародної професійної підтримки.